TESTIMONI: Perkongsian Para Ibu Hamil Selepas Mengambil Vitamin Semulajadi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua .. Pagi ni, saya nak berkongsi pengalaman seorang ibu hamil, yang bernama pn Mareeya. Beliau berkongsikan pengalaman beliau hamil kali pertama tanpa Shaklee dan hamil kali kedua dengan vitamin Shaklee. Saya seronok sangat membaca perkongsian beliau, sebab apa yang beliau rasai, sama seperti pengalaman saya jugak. hehe.. Jom baca kisah beliau. 🙂   PERBEZAAN MENGANDUNG […]

Read more

[TESTIMONI] Ekzema Dan Asma Berkurangan Selepas Amalkan Set Berpantang Shaklee

Bukan mudah nak menjalani kehidupan harian apabila menghidapi masalah ekzema dan athma SERENTAK! Namun, itulah kenyataan yang terpaksa dihadap oleh Puan Fadzilah Ismail saban hari sedari kecil lagi. Makanan laut dan habuk memang musuh utama beliau sehingga gatal merenyam sampai berdarah. Kemuncak masalah ini ketika beliau hamil anak ke-3 sehingga berlarutan sampai lepas bersalin. Masa tu, Fadzillah dah mula amalkan set berpantang […]

Read more

[TESTIMONI] Badan Lebih Bertenaga & Susu Badan Sentiasa Melimpah Sepanjang Berpantang

SIHAT, BERTENAGA DAN SUSU BANYAK DENGAN SHAKLEE MEMENUHI IMPIAN SEMUA IBU BERPANTANG Hai semua. Assalamualaikum! Nadim nak share sikit pengalaman berpantang anak yang pertama ni dengan set berpantang Shaklee. Sebenarnya set yang Nadim ada untuk berpantang ni adalah set vitamin yang memang Nadim dah makan sejak 3 tahun lepas lagi.   Tapi sebab baru first time mengandung kan, so lagi […]

Read more

[TESTIMONI] Berjaya Hamil Dan Turunkan Berat Badan Dengan Set Kesuburan

  Kisah saya dengan shaklee bermula dari tahun 2013 lagi.. Tapi set yang sangat terkesan pada saya ialah set ikhtiar hamil yang saya ambil selepas saya bernikah. Kisahnya bermula bila lebih dari 48 hari selepas nikah saya tak period. Mulanya dah gembira kononnya hamil. Tapi bila buat ujian kehamilan keputusannya negatif..Lebih dari 10 ujian saya cuba.Dari murah hingga lah mahal..Pertama […]

Read more

[TESTIMONI] Sakit Tumit Kaki, Kejang Kaki dan Lenguh- Lenguh Badan Berkurang Selepas Amalkan Suplemen Shaklee

Apabila sakit kaki, kejang dan leguh-lenguh kaki… Pn Zainah Mukhtar pasti sahaja meminta suaminya tolong urutkan dan beliau selalu saja jadi moody… Mana tidaknya, kerjayanya dulu yang menerima dan membuat tempahan kuih yang banyak sehingga terpaksa berdiri dalam jangka yang lama membuatkan tumit kaki beliau sering bengkak-bengkak sakit, selalu kejang kaki dan lenguh-lenguh badan… Namun semua itu berakhir apabila beliau mengamalkan pengambilan […]

Read more

[TESTIMONI] PENGALAMAN MANIS BERPANTANG ANAK KETIGA DENGAN SET BERPANTANG SHAKLEE

  Assalamualaikum. Saya Nurul Suwana Bt Abu Bakar berumur 31 tahun seorang ibu dan mempunyai 3 orang anak. Sue ingin kongsikan pengalaman berpantang anak ketiga dengan set berpantang shaklee..bermulanya tahu diri hamil sue dah ambil set hamil setiap hari sehingga la bersalin.. kalau dulu bila tahu mengandung sue hanya ambil ubat yang klinik bekalkan. Bila makan jadi pening nak muntah […]

Read more

[TESTIMONI] PENGALAMAN TERINDAH BERPANTANG BERSAMA VIVIX

  Assalamualaikum W.B.T. Nama saya Nor Shahizan Rahimi Bt. Mohd Saad lebih senang dengan panggilan Yan. Sedikit perkongsian yang bakal di terjemahkan dalam sebuah penulisan ini bukanlah satu omongan kosong tapi satu perkongsian yang memberi manfaat extra pada diri saya. Syukur Alhamdulillah saya diberi kesihatan yang baik. Sejak lahir saya jarang sakit. Mungkin itu salah satu sebab mengapa saya kurang […]

Read more
1 2 3