[TESTIMONI] Berjaya Hamil Dan Turunkan Berat Badan Dengan Set Kesuburan

  Kisah saya dengan shaklee bermula dari tahun 2013 lagi.. Tapi set yang sangat terkesan pada saya ialah set ikhtiar hamil yang saya ambil selepas saya bernikah. Kisahnya bermula bila lebih dari 48 hari selepas nikah saya tak period. Mulanya dah gembira kononnya hamil. Tapi bila buat ujian kehamilan keputusannya negatif..Lebih dari 10 ujian saya cuba.Dari murah hingga lah mahal..Pertama […]

Read more

Ketahui 17 Rahsia Kesuburan Untuk Mudah Hamil

Mempunyai cahaya mata sendiri, adalah impian setiap pasangan.. Tiada pasangan yang dah berkahwin, akan mengatakan, bahawa mereka lebih suka tinggal berdua.. Betul tak?     Jadi, saya ingin berkongsi 17 Rahsia Kesuburan untuk memperhebatkan lagi kesuburan anda dan pasangan anda.   Rahsia #1: Kesuburan Wanita + Kesuburan Lelaki Kedua-dua isteri dan suami memainkan peranan penting bagi menjayakan usaha untuk hamil […]

Read more

FAQ Mengenai Set Kesuburan Shaklee

Assalamualaikum semua. 🙂 Fatim akui, begitu ramai wanita yang berwhatsapp dengan fatim, bertanyakan tentang permasalahan kesuburan ni. Tapi, tidak kurang juga, terdapat suami yang ambil berat tentang permasalahan belum ada anak, walaupun perkahwinan dah mencecah masuk 2 tahun. Selalunya, sebelum fatim cadangkan vitamin shaklee apa yang sesuai di ambil oleh mereka, selalunya fatim akan tanyakan beberapa soalan. Sebab, melalui soalan […]

Read more

Kahwin Dah 10 Tahun Tapi Belum Hamil? Beristighfarlah

Salam pagi jumaat. Hari ni nak share tips untuk hamil, dengan cara Nabi ajar. Moga bermanfaat yer. 🙂 Kebelakangan ini saya sering ditanya tentang tips untuk mendapatkan zuriat hasil perkongsian saya mengenai rakan saya yang BERJAYA HAMIL kali ke dua . Tahniah saya ucapkan kepadanya dan sesungguhnya pengambilan supplement itu sekadar satu USAHA. Semuanya kembali kepada Allah untuk mengurniakan zuriat atau tidak.   […]

Read more

5 Tips Tingkatkan Kesuburan Isteri

Memiliki anak adalah satu anugerah yang sangat terindah bagi setiap pasangan, tidak kira mereka yang baru berkahwin atau sudah lama berkahwin. Namun begitu, terdapat juga yang pasangan yang sudah lama berkahwin, tapi masih belum mendapat cahaya mata. Seringkali, bila berlaku lewatnya mendapat anak, terdapat pasangan yang akan mengesyaki pasangan masing-masing yang mandul. Sebenarnya, kemandulan boleh berlaku, tidak kira suami atau isteri. […]

Read more

Sudah Lama Kahwin Tapi Belum Hamil? Ubah Diet Harian Anda Sekarang.

Alhamdulillah, dapat jugak kelapangan untuk share beberapa info buat anda di luar sana.. sedang sibuk membaca majalah PAMA, tiba-tiba terbaca satu tajuk “Pemakanan Persediaan Hamil“.. terus tergerak hati untuk berkongsi… sebab fatim tahu, ramai teman-teman di luar sana, ada yang masih merancang, ada yang sedang berusaha untuk mendapatkan anak.. Jom tengok apa PAMA beritahu mengenai 17 tips yang  sangat berguna untuk […]

Read more

Ingin Hamil Tapi Setiap Percubaan Kerap Bertemu Kegagalan? Kenal Pasti Kenapa Anda Sukar Hamil

Berkali-kali mencuba, tapi tetap juga gagal. Pelbagai ikhtiar dah di buat, tetap belum mendapatkan hasil. Berurut sudah. Makan ubat itu sudah, makan ubat ini pun sudah. Buat IVF pun tak juga berhasil. Pernah tak anda terfikir, kenapa anda sukar nak hamil? Kawan-kawan yang kahwin selepas anda pun, sekarang sedang hamil untuk 2 atau 3 bulan… Silap-silap, dah ada yang bersalin […]

Read more
1 2